Om AlexanderProsjektet

Jeg har siden 2013 levert gaver til Ullevål og Drammen sykehus sine barneavdelinger (og andre avdelinger ved sykehuset som tar imot barn). Jeg har også levert til proteselegene på Ullevål, HAB. teamet i Drammen, legevakten i Hønefoss og andre steder de har hatt behov.

Etter å ha tilbragt en del tid på sykehuset med sønnen min får man et innblikk i hvordan mange andre har det! Vi har vært utrolig heldige! Vi har ikke vært igjennom halvparten av det andre barn og pårørende opplever.

Det jeg også har sett er at det er utrolig dårlig med premier og små oppmerksomheter til de minste barna. Når de må igjennom noe som gjør vondt og får en premie er det ofte noe man må ta vekk med en gang…Som en liten sprettball eller en bil hjulene faller av før man er ute igjen… Så jeg tenkte at dette må det være mulig å gjøre noe med!

Dette var noe jeg startet med å gjøre for min egen del, jeg fikk kontakter på sykehusene og leverte det jeg klarte. Familie og venner ble fort store støttespillere. Nå vil jeg utvide dette til et prosjekt der flere kan være med å bidra. Dette har blitt til AlexanderProsjektet, som har som slagord #måleteråglede

For det er glede som er nøkkelordet! Alt for mange barn har en tøff tid på sykehusene rundt om i landet. Vi kan bidra til å gjøre denne tiden litt enklere! Små oppmuntringer, en premie når ting er vondt, og klær til de aller minste. For hvem foreldre er forberedt på å få et barn både mnd og uker før termin?
Her kommer vi inn i bildet med våre små sett med prematurklær som foreldrene får til hjemturen.  Jeg tror dette skaper både glede, og kan bidra til at man stresser litt ned i situasjonen man har kommet i.

I starten sto jeg alene om dette, nå har jeg fått med mange! Venner, familie og ordet sprer seg! Etterhvert har vi vokst, og sammen kan vi glede mange!
En liten oppfordring til alle dere som bruker instagram, legg ut bilder og bruk #AlexanderProsjektet & #Måleteråglede på deres bidrag❤️❤️❤️

Oversikt over hvem som får leveringer fra AlexanderProsjektet

Ullevål Sykehus:
Barnekirurgisk/barneavdeling
NFI
Øyeavdeling
Proteselege

Drammen Sykehus:
Barneavdeling
Øre/nese/hals
Øye avdeling
NFI

Ringerike Sykehus:
Fødeavdelingen
Akuttmottak
Barnepoliklinikken

Ahus:
NFI

Øvrige:
Habeliteringsteamet – Drammen
Barnetekniske – Drammen
Austjord – Hønefoss (Voksenbøker som blir gitt av Norli Hønefoss)

Vil du bidra med gaver kan dette leveres på Frivilligsentralen i Hole, hos meg, eller sendes i posten. Ta kontakt på mail for adresse.

Du finner oss også på FB og Instagram

Lurer du på noe? Send gjerne en mail til alexanderprosjektet@hotmail.com

Reklamer

En kommentar om “Om AlexanderProsjektet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s